لوله زهکش هلدینگ صنایع برتر

ساخت وبلاگ

نحوه عملکرد لوله زهکش

حوضه لوله زهکش، هر منطقه ای از زمین است که بارندگی به یک خیابان معمولی جمع آوری و تخلیه می شود، مانند یک رودخانه، خلیج را نام برد. حوضه زهکشی به وسیله جمع آوری تمام آب در ناحیه ای که تحت پوشش حوضه قرار دارد و به یک نقطه واحد هدایت می شود، به عنوان یک قیف عمل می کند. حوضه زهکشی شامل تمام سطوح آب از بارش باران، بارش برف، و جریانهای مجاور آن است که به سمت جریان مشترک و همچنین آب های زیرزمینی در زیر سطح زمین قرار دارند. لوله زهکش، حذف سریع و موثر آب از سطح جاده های ما را تسهیل می کنند. به طور موثر مدیریت آب باران و رفع موثر آب از راه های ما در تلاش های ما برای جلوگیری از فرسایش و گسترش طول عمر زیرساخت های ما ضروری است.

لوله زهکش پی وی سی

این لوله به عنوان یک عامل انتقال دهنده آب از سیستم عمل می‌کند و به اشکال مشبک، نیمه مشبک، موجدار و ساده تولید و عرضه می‌ گردد که ماندگارترین و پرمصرف ترین نوع لوله زهکش می ‌باشد. لوله زهکشی پی وی سی دارای مقاومت کافی بوده و در شرایط محیطی و شیمیایی در محل پروژه از جمله در برابر املاح موجود در خاک و آب، خورندگی و یخبندان از دوام کافی برخوردار باشند و به دلایلی که ذکر شد بهترین گزینه برای لوله زهکش می ‌باشند.

این نوع لوله به دلیل مقاومت بالا احتمال گرفتگی سوراخ های لوله و تغییرات در ابعاد شیارهای لوله بسیار کمتر از دیگر لوله ها می باشد. به همین دلیل لوله زهکشی پی وی سی یکی از انواع لوله پر مصرف در بخش زهکشی می باشد. لوله زهکشی پی وی سی به دلیل استحکام بودن در حلقه های لوله مقاومت بالاتری نسبت به لوله های صاف دارند.

مهمترین موارد کاربرد لوله زهکش

در اراضی کشاورزی به منظور خارج ساختن آب اضافه حاصل از آبیاری یا بارندگی: در نتیجه استفاده از یک سیستم زهکش زیرزمینی، توازن خوبی بین آب و اکسیژن خاک ایجاد می گردد. این امر باعث بهبود رشد گیاه و در نتیجه افزایش تولید محصول می شود

در اراضی که به دلایل مختلف خاک آنها شور یا قلیایی گردیده است: در اراضی پس از انجام آبشویی نیاز به خارج کردن آب حاوی املاح مضر برای خاک و گیاه می باشد که با لوله های زهکش مشبک انجام میشود

آنها فراهم می گردد

اطراف ساختمانها ، پل ها، جاده ها و ... : آب زیاد در یک زمان کوتاه می تواند حالت بسیار خطرناکی را در اطراف یک ساختمان و یا پل به وجود آورد که میتوان از لوله های مخصوص زهکشی استاندارد آب اضافی را به طور موثر جمع آوری نمود . همچنین در جاده ها مهمترین عامل تخریب سطح جاده وجود آب اضافه حاصل از بارندگی یا آب زیر سطحی می باشد که عمدتا در زمستان باعث یخ زدگی سطح جاده می شود که این یخ زدن جدا از به وجود آوردن حوادث مختلف، عامل مهمی در تخریب سطح جاده میباشد

سیستم فرآیند حذف آب حین خاکبرداری و گود برداری، زهکشی گویند. در این فرآیند آب از طریق پمپاژ از محل خارج میشود

هدف اصلی از زهکشی، ارائه یک زیربنای خشک برای فونداسیون است. این کار از طریق پایین بردن سطح سفره آبهای زیرزمینی در محل مورد نظر است.

لوله زهکش در اشکال متنوع تولید می شود که در اینجا به چند مورد بطور مختصر اشاره ای می کنیم.

لوله زهکش مشبک

لوله زهکش الیاف دار

لوله زهکش کاروگیتی

لوله زهکش سوراخ دار متخلخل

لوله زهکش پوشش دار

لوله زهکش پی وی سی PVC

لوله زهکش شیارداریا موجدار

لوله زهکش خرطومی

لوله زهکش با الیاف مصنوعی

قیمت لوله زهکش

در بین لوله زهکش تولید شده در جهان لوله زهکش کاروگیت بیشترین کاربرد و مصرف را در بین دیگر لوله زهکش داشته، که دلیل آن کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب می باشد.

لوله زهکش با توجه به عمر طولانی و مفید به صرفه ترین نوع لوله بوده و با توجه به کیفیت، درجه استاندارد، گرید، سایز و متراژ قیمت های متفاوتی دارد. قیمت لوله زهکش بسته به نوع لوله ای که برای زهکشی بکار می ‌رود رابطه مستقیم دارد و بهتر است براساس نیازهای هر پروژه که چه نوع لوله ‌ای بکار خواهد رفت می توان قیمت رو محاسبه کرد. قیمت این لوله ها با توجه به عمر طولانی و کیفیت بالایی که دارند، مفید و مقرون به صرفه ترین نوع لوله ها می باشد

پی وی سی(PVC) پلاستیکی سخت است که به‌ وسیله اضافه کردن روان کننده ‌ها نرم و انعطاف‌پذیر می ‌شود بیشترین مورد استفاده آن فتالیت است.

پیش از قرن بیستم شیمیدان روسی ایوان استرا میسلنسکی و فریتز کلیت از کمپانی گریشم الکترون شیمی آلمان هردو تلاش کردند تا پی وی سی (PVC) را در محصولات تجاری به کار گیرند اما مشکلات در فرایند سختی و گاهی شکنندگی پلیمر تلاش‌های آنها را بی نتیجه می‌گذاشت. در سال ۱۹۲۶ والدو سیمون از بی اف گودریچ روشی برای نرم کردن پی وی سی به‌وسیله مخلوط کزدن آن با افزودنی‌ های گوناگون گسترش داد.

نصب لوله زهکش

تولید کننده لوله پلی اتیلن تک جداره گاز و آبیاری تحت فشار تا قطر 450 میلی متر

در سالهای اخیر پیشرفت های زیادی در زمینه علوم فیزیک، خاک و کشاورزی صورت گرفته است که اثرات زیان آور آبهای اضافی در زیر لایه های سطحی زمین در اراضی کشاورزی در کشوری به بزرگی ما می تواند اثرات زیانباری را به اقتصاد این مملکت وارد نماید.

لوله کاروگیت ۱۱۰ ، لوله کاروگیت ۱۲۵ ، لوله کاروگیت ۱۶۰ ، لوله کاروگیت ۲۰۰ ، لوله زهکش سوراخ دار ، لوله زهکش الیاف دار ، لوله زهکش خرطومی

اتصالات لوله زهکش پی وی سی

زانو 45 درجه 

زانو 90 درجه 

موفه یو  

دریچه بازدید 

تبدیل 

سه راه 45 درجه

سه راه 90 درجه

سیفون 

سه را دو سر ساکت ناف فلنج 

سه راه سه سر فلنج 

سه راه سه سر ساکت 

فلنج اسپیگات 

بوشن دو سر ساکت 

زانو خم  

لوله خرطومی زهکشی مشبک با پوشش مصنوعی

پوشش مصنوعی برای لوله های خرطومی مشبک مخصوصص زهکش در سال 1960 و از شمال کشور آلمان اغاز و تا به امروز به طور موثر در زهکشی زیرزمینی مورد استفاده قرار گرفته است

امروز با پیشرفت تکنولوژِی و استفاده از ترکیب فیبرهای مختلف مصنوعی و همچنین ضخامت مناسب پوشش میتوان لوله های زهکشی مشبک را برای هر نوع خاک آماده و منطبق نمود. پوشش تولیدی کاملا مطالبق با استاندارد  KOMO بوده و دارای عمر زیاد و همچنین بازدهی بسیار بالایی می باشد

عمق و فاصله زهکشی های میدانی

عمق و فاصله زهکشی های میدانی معمولاً با کمک زهکشی محاسبه می شود

معادلات داده های مورد نیاز برای این محاسبات در فصل 4 مورد بحث قرار گرفته و شامل موارد زیر می باشد

نیازهای کشاورزی (عمق سفره آب و عمق ریشه) ، خصوصیات خاک

(هدایت هیدرولیک و عمق لایه غیرقابل نفوذ) و عوامل هیدرولوژیکی

(نیاز به زهکشی)

فاصله تخلیه محاسبه شده معمولاً به دلیل تغییر در تغییرات تغییرات قابل توجهی را نشان می دهد

داده های ورودی. در این صورت، منطقه باید به مناطق فرعی یا بلوک با اندازه مناسب تقسیم شود

(به عنوان مثال منطقه مورد استفاده یک جمع کننده). برای هر زیر منطقه یا بلوک ، یکنواخت و

فاصله تخلیه نماینده می تواند انتخاب شود.

به عنوان مثال فرض کنید فاصله های محاسبه شده در یک منطقه پروژه بین 18 متغیر باشد

و 85 متر مجموعه های عملی از فضاهای استاندارد می توانند: 20 - 25 - 30 - 40 - 50 - 60 - 80

متر ، یا 20 - 30 - 45 - 60 - 80 متر منطقی نیست که از نظر نمای کوچک شود

از بسیاری از عدم دقت و ابهامات موجود در کل مراحل محاسبه فاصله ها

لوله های مواد مورد استفاده در ساخت لوله زهکش از خشت ، بتون و راه راه هستند

پلاستیک های سوراخ دار معیارهای مهم برای کیفیت لوله و برای انتخاب بیشترین

نوع مناسب لوله در دسترس بودن مواد اولیه، مقاومت در برابر مکانیکی و آسیب شیمیایی، طول عمر و هزینه ها هزینه ها کل هزینه های خرید، حمل و نقل، جابجایی و نصب

زهکشی در گذشته‌های دور

زهکشی کشاورزی، بنا به عقیده سازمان خواربار و کشاورزی جهانی، نه هزار سال پیش در بین ‌النهرین آغاز شد. در آن هنگام لوله به کار برده نمی ‌شده بلکه به احتمال زیاد از سنگ و سنگ‌ریزه و شاخ و برگ گیاهان بهره‌گیری می‌ شد. اولین لوله زهکشی حدود چهار هزار سال قدمت دارند. در اروپا، اولین زهکشی زیرزمینی حدود دو هزار سال پیش نصب شده‌است.

در کتابی که در حدود سه هزار سال پیش در چین نگاشته شده، نقشه‌هایی از سیستم زهکشی مشاهده می‌شود. هرودت، در حدود ۲۴۰۰ سال قبل، اشاره‌هایی به کاربرد زهکشی در درّه نیل دارد.

زهکشی مدتی در جهان به فراموشی سپرده شد تا اینکه در ۱۵۴۴ در انگلستان دوباره زندگی جدیدی یافت. اولین تنبوشه ساز سفالی در ۱۸۴۰ در انگلستان به کار گرفته شد. در آمریکا زهکشی لوله‌ای در دو سدة پیش آغاز شد.

معادلات زهکشی

اولین معادله زهکشی توسط کولدینگ در ۱۸۷۲ استخراج شد. کولدینگ (1872) در معادله‌اش جریان آب زیرزمینی را افقی فرض نمود و تغذیه را به صورت بارندگی یکنواخت ماندگار در نظر گرفت. او در معادله‌اش حداکثر ارتفاع سطح ایستابی را متناسب با ریشه دوم شدت بارندگی به دست آورد.

معادله‌ای که کولدینگ (۱۸۷۲) ارائه نموده‌است به نام معادله روث شناخته شده‌است.

زهکشی در گذشته‌های نزدیک

زهکشی زیرزمینی به شیوه امروزی اولین بار در سال ۱۸۱۰ میلادی در انگلستان به کار گرفته شد و بتدریج به سایر نقاط اروپا رفت. با اختراع تنبوشه ساز سفالی (۱۸۴۰)، روند توسعه زهکشی در اروپا تسریع شد.

زهکشی در اوایل دهه ۱۹۶۰، با پیدایش لوله پلاستیکی با دیواره صاف و نازک، سپس با ابداع لوله‌های کنگره‌ دار شتاب قابل ملاحظه‌ای یافت. در حوالی سال ۱۹۷۰ استفاده از ماشین‌ زهکشی آغاز شد و شتاب بیشتری به توسعه زهکشی زیرزمینی داد. کاربرد فرستنده و گیرنده‌ های لیزری، دقت در کنترل نصب زهکش‌ را افزایش داد.

کمبود آب

اگرچه حجم کلی آب ‌های موجود بر روی زمین نسبتاً زیاد می‌نماید اما متجاوز از ۹۷٪ این آب‌ها در دریاها و اقیانوس‌ها متمرکز هستند و حدود ۲٪ نیز به صورت یخ و یخچال‌ها در مناطق قطبی تجمع یافته‌است. از یک درصد آب باقی‌مانده نیز بخش زیادی در اعماق زمین بوده که استخراج آن مشکل و از دسترس انسان به دور است.

به‌علاوه، منابع آب شیرین در سطح زمین به‌طور یک ‌نواخت توزیع نشده ‌اند. در حال حاضر، ۹ کشور ۶۰٪ کل منابع آب شیرین را به خود اختصاص می‌دهند: کانادا، چین، کلمبیا، پرو، برزیل، روسیه، ایالات متحده آمریکا، اندونزی و هند.

در مقابل حدود ۸۰ کشور با کمبود آب مواجه‌اند که برخی از آن‌ها تقریباً به هیچ منبع آب شیرین قابل توجهی دسترسی ندارند: کویت، بحرین، مالت، امارات متحده عربی، سنگاپور، اردن و لیبی.

آب در مذهب

آب از دیرباز به سبب حیاتی بودن مقدس شمرده می‌شود. آب از یک سو نماد زندگی و از سوی دیگر نماد پالایش و طهارت می‌باشد. بر اساس باورهای اسلامی آب مایع پاک‌کننده است. البته پاکی تنها به تمیزی اشاره نمی‌کند و مفهومی گسترده‌تر را فرا می‌گیرد. بر اساس دستور اسلام، هر مسلمان در روز باید ۳ تا ۵ بار با آب وضو بگیرد و استفاده بهینه از آب یک وظیفه است همچنین اسراف (هدر دادن) آب گناه به‌شمار می‌آید. همچنین در موارد بسیاری مسلمانان باید بدن خود را به‌طور کامل با آب شست‌وشو دهند که به آن غسل می‌گویند.

برخی باورهای دینی برای این عنصر مادی به خاطر پالایندگی جسم مرتبه پالایندگی روح نیز قائل شده‌اند. در بیان اسطوره ایزیس از ایزدان مصری آمده‌است که پیکر مرده ایزیس در آب ‌های نیل شناور بود و به زندگی برگشت به این خاطر که در آب‌های نیل غسل داده شد. ایزدبانوی ماه، در اساطیر قبایل مائوری نیوزیلند، به نام مارما پس از اینکه به ‌طور کامل از بین می‌رود، هرگاه در آب ‌های زندگانی خود را شست ‌و شو می‌ دهد دوباره شکوه گذشته خود را بازمی‌ یابد.

نام وایورا، ایزدبانوی تندرستی در جزایر پلی ‌نزی مرکزی، به معنای آب زندگانی است.

استفاده از آب

آب شیرین یک منبع تجدیدپذیر است که توسط چرخه آب طبیعی دوباره به گردش در می‌آید، اما توزیع طبیعی ناهموار در مکان و زمان، رشد تقاضای اقتصادی توسط کشاورزی و صنعت و رشد جمعیت باعث فشارهایی در زمینه دسترسی به آن گردیده‌است. در حال حاضر، نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر جهان از دسترسی به آب سالم و مقرون به صرفه محروم‌اند. سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که آب سالم می‌تواند سالانه از مرگ ۱٫۴ میلیون کودک در اثر اسهال جلوگیری کند. در کشورهای در حال توسعه، ۹۰٪ از کل فاضلاب‌ها هنوز بدون تصفیه به داخل رودخانه‌ها و جویبارهای محلی رها می‌شوند. حدود ۵۰ کشور با تقریباً یک سوم جمعیت جهان نیز از تنش آبی متوسط یا زیاد رنج می‌برند و ۱۷ کشور از این میزان، سالانه بیشتر از میزان شارژ مجدد در چرخه‌های آب طبیعی خود آب استخراج می‌کنند. این آسیب نه تنها بر روی آب‌های شیرین سطحی مانند رودخانه‌ ها و دریاچه ‌ها تأثیر می‌گذارد، بلکه منابع آب زیرزمینی را نیز تخریب می‌کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه https://holding-bartar.com مراجعه نمایید.

فیلترشنی...
ما را در سایت فیلترشنی دنبال می کنید

برچسب : لوله زهکش هلدینگ صنایع برتر _ تولید کننده لوله زهکش _ لوله زهکش پی وی سی _ لوله پلی اتیلن زهکش _ لوله زهکش خرطومی _ لوله زهکش مشبک _ لوله زهکش نیمه مشبک _ کارخانه لوله زهکش,_ خط تولید لوله زهکش _ فروش لوله زهکشی , نویسنده : هلدینگ صنایع برتر sandfilter1 بازدید : 140 تاريخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400 ساعت: 14:54