مخزن استیل هلدینگ صنایع برتر

ساخت وبلاگ

مراحل تولید مخزن استیل

طراحی، تولید و ساخت مخزن استیل فرآیندی کاملا تخصصی و مهندسی شده است و نیاز به متخصصان و دستگاه های پیشرفته دارد.

اولین مرحله تولید مخزن استیل طراحی اولیه و نوشتن برنامه است که توسط متخصصان و مهندسان خبره و حرفه ای و با استفاده از نرم افزارهای خاص برنامه نویسی انجام می شود. جنس ورق استیل، ضخامت آن، ضخامت و قطر عدسی ها، نوع جوشکاری، نوع اتصالات و نمای کلی مخزن استیل در همین مرحله تعیین و مشخص می شود.

مرحله دوم برش زنی و نورد کاری ورق استیل است. ورق های استیل توسط دستگاه براکت و گیوتین برش زده می شوند و برای نوردکاری وارد دستگاه نورد می گردند. دستگاه نورد مهم ترین دستگاه در خط تولید مخزن استیل می باشد و ورق ها را به شکل مشخص شده و با ضخامت مناسب برش می زند. اگر این دستگاه به خوبی و درستی کار نکند، ورق ها را با ضخامت های مختلف برش می زند و باعث آسیب رسیدن به جداره ها و بدنه مخزن می شود و هزینه های جبران ناپذیری برای کارفرما به وجود می آورد.

مرحله سوم جوشکاری و مونتاژ قطعات مخزن استیل است. نوع جوشکاری و اتصالات توسط مهندس مکانیک تعیین می شود اما به طور کلی برای جوشکاری مخزن استیل از جوش آرگون با دستگاه تیگ استفاده می گردد. زیرا جوش آرگون باعث می شود جوشی یکپارچه و بدون عیب و نقص ایجاد شود. جوشکاری توسط تکنسین ها و زیر نظر مهندسین باتجربه و خبره انجام می شود.

مرحله چهارم پولیش کاری مخزن می باشد. پولیش کاری مخزن استیل توسط دستگاه های پیشرفته انجام می شود و ظاهری براق و چشم نواز برای مخزن ایجاد می کند. همچنین در این مرحله تمامی ناهمواری های به وجود آمده هنگام جوشکاری از بین می رود.

مرحله پنجم تعیین کیفیت مخزن استیل می باشد. در این مرحله مخزن استیل وارد فرآیند تست می شود و تحت شدیدترین و بالاترین فشارها قرار می گیرد تا میزان تحمل فشار حین کار سنجیده شود. بعد از تست و تایید کیفیت مخزن استیل، آن را برای تحویل به خریداران آماده می کنند.

مهم‌ ترین کاربردهای مخزن استیل در کارخانه ‌های صنعتی

مخزن استیل از مهم ‌ترین عوامل و تجهیزات برای طراحی و ساخت خطوط مختلف صنایع غذایی و بهداشتی می ‌باشند که به دلیل مقاومت بسیار بالایی که در برابر زنگ‌زدگی دارند برای نگهداری و عمل آوری سیالات در صنایع مختلف غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از جمله این صنایع می‌توان به خط تولید لبنیات، خط تولید روغن، خط تولید صنایع آرایشی بهداشتی و… اشاره کرد. همچنین از مخزن استیل در زمینه ذخیره ‌سازی روغن خوراکی، آب و نوشیدنی، اسید و مواد شیمیایی، آب پنیر و… نیز استفاده می ‌شود.

شکل ظاهری مخزن استیل

مخازن گوناگون می‌توانند برحسب نقش فرآیندی که عهده‌ دار هستند، به شکل ‌های گوناگون ساخته شوند. برای مثال مخازن کروی و یا مخازن استوانه ‌ای با عدسی ‌های محدب برای فرآیند های تحت‌ فشار کاربرد دارند و یا از مخازن استوانه ‌ای با عدسی‌ های تخت غالباً برای نگهداری محصولات و یا خوراکی استفاده می‌ شود. همچنین با توجه به شرایطی از جمله حجم مخزن استیل را می‌توان با پایه یا گوشواره ساخت. مخازن بزرگ معمولاً بدون پایه بوده و بر روی فنداسیون خاص نصب می ‌شوند

تولیدات مخازن استنلس استیل هلدینگ صنایع برتر در یکی از این رده ها قرار می گیرد:

مخزن استیل سبک 20 لیتر تا 500 که در این مقطع بدلیل عدم صرفه اقتصادی تولید نمی گردد.

مخازن استیل صنعتی نیمه سنگین 500 لیتری تا 100000 لیتر (100 مترمکعب)

تانکرهای استیل صنعتی سنگین 100000 لیتر تا 500000 لیتر بصورت ساخت در محل پروژه شما انجام می گیرد.

شکل هندسی مخزن استیل

شکل هندسی مخزن استیل به کاربرد مخازن بستگی دارد. ساخت مخزن استیل عموما از لحاظ معماری و طراحی به چند بخش اصلی و اساسی تقسیم بندی می شود. مخزن استیل کروی ، مخزن استیل مکعبی ، مخزن استیل استوانه ای ، مخزن استیل مخروطی و یا ترکیبی از تمامی اشکال هندسی از انواع شکل های مختلف مخازن استیل می باشند.

مخزن همزن دار

مخزن دو جداره همزن دار یا میکسر دار از ورق استیل 304 و یا ورق استیل 316 ساخته می شود و برای ترکیب کردن سیالات و مواد غلیظ و رقیق مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوع مخزن در کارخانه ها به منظور رقیق کردن اسیدها و ترکیب کردن چند سیال استفاده می شود. مخزن استیل دو جداره همزن دار این قابلیت را دارد تا سیالات و مواد را گرم کند.

مخزن ژاکت دار

مخزن دو جداره ژاکت دار در صنایع غذایی، صنایع لبنی و برای نگهداری شیر پاستوریزه مورد استفاده قرار می گیرد و دمای مایعات را خیلی سریع افزایش می دهد. همزن، سنسور دما، تانک ژاکت دار با کویل، ورودی و خروجی تانک، اتصالات آب برای کویل و مخزن ژاکت دار اجزای تشکیل دهنده مخزن استیل ژاکت دار می باشند.

مخازن ایزوله استیل

مخزن دو جداره ایزوله در جداره داخلی خود پشم شیشه، پشم سنگ، روغن داغ و آب سرد دارد و در برابر خوردگی، زنگ زدگی، آتش و اشعه نور خورشید به شدت مقاوم است. مخزن استیل ایزوله دمای مواد و سیالات درون خود را ثابت نگه می دارد و در صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع بهداشتی، صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی و برای نگهداری شیر، گلاب، روغن، سرکه، آب، آبلیمو، رب و گلوکز مورد استفاده قرار می گیرد.

مخازن کشاورزی از جنس استنلس استیل - اندازه ها و سبک های مختلف

ما در حال حاضر مخازن کشاورزی از جنس استنلس استیل با طراحی سفارشی را ارائه می دهیم ، به عنوان بخشی از تعهد خود برای ارائه راه حل های مختلف به مشتریان خود با نیازهای تخصصی. وقتی نوبت به مدیریت مایعات سازمان شما می رسد ، از کودهای شیمیایی گرفته تا آب ، فولاد ضد زنگ یک گزینه با دوام ، قابل اطمینان و سازگار با محیط زیست است.

بسته به نیاز شما ، مخزن استیل ضدزنگ را ارائه می دهیم که ظرفیت نگهداری آنها بین 20 تا 30000 گالن است. انواع استفاده از این مخازن قابل طراحی است که شامل ظروف اپلیکاتور ، مخازن پرستار و مخازن ذخیره عمودی، تولید شده در فولاد ضد زنگ درجه 304-L یا 316 می باشد.

این مخازن از نظر قابلیت شخصی سازی بسیار انعطاف پذیر هستند و می توانند راه حل های ابتکاری برای مشکلات ذخیره سازی فعلی برای انواع مایعات ارائه دهند.

در طول مشاوره رایگان طراحی سفارشی شما ، ما وقت خواهیم گذاشت تا شرایط استفاده شما را تعیین کنیم.

نکات مهم هنگام نصب مخزن استیل

بعد از خرید مخزن استیل و هنگام نصب و راه اندازی آن باید حتما به نکات و مواردی توجه کنید و آنها را رعایت نمایید. این موارد عبارتند از:

مطمئن شوید بیش از حد به مخزن فشار وارد نشود.

حتما درب ها و سقف های شناور مخزن را چک کنید تا در صورت بالا رفتن فشار هوای داخل مخزن مشکلی پیش نیاید و مخزن استیل آسیب نبیند.

مخزن باید جایی نصب شود که در برابر وزش باد و کج شدن مقاوم باشد.

مخزن باید در برابر آتش سوزی ایمن باشد.

مخزن را به گونه ای نصب کنید که دچار نشتی، خوردگی و سر ریز شدن نشود.

مخزن باید در برابر کمانش های عمودی ایمن باشد.

اگر مخزن دارای سیستم انتقال به زمین (سیستم ارت) باشد، خیلی بهتر است زیرا مواد داخل مخازن می توانند الکتریسیته ساکن ایجاد کنند و این سیستم جریان های تولیدی ناخواسته را به زمین منتقل می کند.

ترجیحا هنگام خرید رنگ سفید را برای این مخازن انتخاب کنید، زیرا رنگ روشن و سفید دمای محیط و اشعه های مضر خورشید را جذب نمی کند.

ظرفیت مخزن استیل

مخازن استیل به طور کلی از نظر ظرفیت به 3 گروه دسته بندی می شوند که در زیر به آنها اشاره کرده ایم. البته مخازن استیل در هر اندازه و ظرفیتی قابل سفارش و تولید می باشند.

20 لیتر تا 500 لیتر که به آنها مخزن استیل کوچک گفته می شود.

500 لیتر تا 100 متر مکعب که به آنها مخزن استیل صنعتی می گویند.

100 متر مکعب تا 500 متر مکعب که به مخزن استیل سنگین معروف می باشند.

تاریخچه مخزن استیل

تقریبا می توان گفت مخزن استیل از حدود 100 سال پیش ساخته و تولید می شود. اولین بار در سال ۱۹۱۳، هری برلی با استفاده از کروم، استنلس استیل یا همان فولاد ضد زنگ را ساخت. در سال ۱۹۲۵ اولین مخزن استیل ساخته شد و برای نگهداری اسید نیتریک مورد استفاده قرار گرفت. استقبال از این مخزن به شدت بالا بود زیرا اولین مخزن بود که می توانست بدون هیچ آسیب و خوردگی اسید و مواد شیمیایی را درون خود نگه دارد و این یک پیشرفت و قدم بزرگ بود. در سال 1927 یک شرکت آمریکایی اولین مخزن استیل دارای جوش را تولید کرد و با آن محصولات لبنی و مواد غذایی را حمل و جا به جا نمود. بعد از آن مخازن استیل برای جا به جایی و نگهداری مواد غذایی و آب آشامیدنی مورد استفاده قرار گرفتند. امروزه مخزن های استیل پرمصرف ترین و محبوب ترین مخازن حمل و نگهداری مواد و سیالات در جهان هستند.

مخزن ژاکت دار

مخزن دو جداره ژاکت دار در صنایع غذایی، صنایع لبنی و برای نگهداری شیر پاستوریزه مورد استفاده قرار می گیرد و دمای مایعات را خیلی سریع افزایش می دهد. همزن، سنسور دما، تانک ژاکت دار با کویل، ورودی و خروجی تانک، اتصالات آب برای کویل و مخزن ژاکت دار اجزای تشکیل دهنده مخزن استیل ژاکت دار می باشند.

مخزن ایزوله

مخزن دو جداره ایزوله در جداره داخلی خود پشم شیشه، پشم سنگ، روغن داغ و آب سرد دارد و در برابر خوردگی، زنگ زدگی، آتش و اشعه نور خورشید به شدت مقاوم است. مخزن استیل ایزوله دمای مواد و سیالات درون خود را ثابت نگه می دارد و در صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع بهداشتی، صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی و برای نگهداری شیر، گلاب، روغن، سرکه، آب، آبلیمو، رب و گلوکز مورد استفاده قرار می گیرد.

سه جداره

مخزن استیل سه جداره که به آن پروسس تانک استیل نیز گفته می شود، پیچیده ترین و جدید ترین نوع مخزن می باشد. این مخازن از 3 لایه و دیواره تشکیل شده اند و بسته به نوع کاربری از گریدهای مختلف ورق استیل 304، 309، 310 و 316 تولید می شوند. جداره میانی یا همان جداره دوم مخزن استیل سه جداره دارای مبدل شانه تخم مرغی است که این مبدل شانه تخم مرغی وظیفه دارد سیال درون مخزن را گرم یا سرد کند.

مخزن سه جداره ظرفیت های مختلفی دارد که این ظرفیت از 500 لیتر شروع می شود و تا 10 هزار لیتر ادامه دارد. از این نوع مخزن به منظور ترکیب سازی، تبادل حرارتی و نگهداری و ذخیره محصولات استفاده می شود و بیشترین کاربرد را در کارخانه های لبنی دارد. مخزن استیل سه جداره به دلیل دارا بودن 3 دیواره و داشتن تجهیزات و لوازم اضافی، قیمت بالاتری از دیگر مخازن استیل دارد.

استوانه ای

مخزن استیل استوانه ای از مدل های دیگر پرطرفدار تر و پرکاربرد تر می باشد و پوشش دهی بالایی در صنایع مختلف دارد. به مخزن استیل استوانه ای، مخزن ایستاده نیز گفته می شود.

مکعبی

مخزن استیل مکعبی برای محیط ها و فضاهای خاص و کوچک به شدت مناسب است و به شکلی خاص نصب می شود.

کروی

مخزن استیل کروی پیچیده ترین و خاص ترین طراحی و ساخت را دارد و می تواند بالاترین فشارهای ممکن را تحمل کند. به همین دلیل در شرایط و مواقع خاص از آن استفاده می شود.

مخروطی

مخزن استیل مخروطی دارای شافت، پروانه، بوشن، درب فلنچی و اتصالات مخصوص به خود است و 3 عدد ساپورت بدنه از جنس استیل دارد. این مخزن دارای دو جداره می باشد و کف هر دو جداره مخروطی شکل است.

هرمی

مخزن استیل هرمی به مخزن ته قیفی معروف است و با این نام در صنعت شناخته می شود. این مخزن عمدتا روی پایه قرار می گیرد و نصب می شود.

مخازن استیل براساس جنس ورق به 2 دسته تقسیم می شوند:

ورق استیل 304

ورق استیل 304 بیشترین مصرف و کاربرد را دارد و دارای 18 درصد کروم، 8 درصد نیکل و 0.08 درصد کربن می باشد. ورق استیل 304 کاربردهای فراوانی دارد و در کارخانه های تولید روغن، کارخانه های تولید مواد غذایی، کارخانه های تولید مواد لبنی و به منظور حمل و نگهداری مواد و سیالات استفاده می شود. ورق 304 مقاومت بسیار بالایی دارد و دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شود. بهتر است بدانید این گرید از استیل را نمی توان با گرم کردن نرم و سخت کرد.

ورق استیل 316

ورق استیل 316 شباهت های زیادی به ورق استیل 304 دارد و بسیار پر مصرف می باشد اما به اندازه ورق استیل 304 قابلیت عملیات حرارتی را ندارد. این ورق استیل دو نوع 316 و 316L دارد. مدل 316L کربن کمتری از مدل 316 دارد و این کم کربنی باعث می شود جوش پذیری استیل بهتر شود. ورق استیل 316 دارای 3 درصد مولیبدن (مولیبدن ماده ای است که دوام و مقاومت مخازن را در برابر خوردگی بالا می برد و باعث می شود مخزن استیل در برابر مواد شیمیایی و مواد اسیدی مقاومت بیشتری پیدا کند) می باشد و در برابر اسیدهای قوی مقاومت بالایی دارد. ورق 316 در صنایع نظامی، صنایع دارویی، صنایع غذایی و صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد مخزن استیل:

تولید صنایع غذایی

تولید محصولات لبنی

تولید مواد شوینده

تولید عرقیات گیاهی

صنایع داروسازی

تولید مواد ضد عفونی کننده

صنایع نظامی و امنیتی

صنایع اتمی

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه https://holding-bartar.com مراجعه نمایید.

فیلترشنی...
ما را در سایت فیلترشنی دنبال می کنید

برچسب : مخزن استیل هلدینگ صنایع برتر _ مخزن استیل _ هلدینگ صنایع برتر _ قیمت مخزن استیل _ فروش مخزن استیل _ تولید کننده مخزن استیل _ , نویسنده : هلدینگ صنایع برتر sandfilter1 بازدید : 160 تاريخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400 ساعت: 14:56