مخزن کامپوزیت هلدینگ صنایع برتر

ساخت وبلاگ

طریقه ساخت مخزن کامپوزیت

مواد داخل قالب در حرارت بالا پخته شده و به شکل شیت هایی تولید می گردد. در این شیت ها، فاز تقویت کننده معمولاً الیاف شیشه یا کربن می باشد که با فاز ماتریس از نوع پلی استر غیر اشباع ترکیب شده و به شکل ورقه های بلند که همان مخزن کامپوزیت نامیده می شود، تبدیل می گردد. حال مخزن کامپوزیت در اندازه های یک یا دو متر مربع در دستگاه پرس قرار گرفته و پنل های یک متر مربعی یا دو متر مربعی تولید می گردد. سپس پنل ها در کنار یکدیگر با واشر آببندی قرار گرفته، پیچ و مهره های بیرونی و ساپورتهای داخلی بسته شده و تشکیل مخزن کامپوزیت یا اصطلاحاً مخزن کامپوزیتی فایبرگلاس را می دهد. به این جهت به اینگونه مخزن کامپوزیت می گویند که از ترکیب چند ماده تشکیل شده است.

مخزن کامپوزیت تولیدی این شرکت مناسب جهت نگه داری انواع سیالات خورنده و غیر خورنده، آب آشامیدنی و مخازن آتش نشانی می باشد.

مخزن کامپوزیت تولیدی شرکت هلدینگ صنایع برتر به صورت مکعبی مدولار تا حجم های بالا تر از 5000 متر مکعب به صورت یک پارچه و مخزن کامپوزیت استوانه ای تا حجم 50 و 100 متر مکعب به صورت یکپارچه می باشد.

مخزن کامپوزیت به صورت مدولار از جنس FRP به روش SMC  تولید می شود و کیفیت بالایی از آب آشامیدنی را می تواند در خود نگه داری کند.

مخزن کامپوزیت نگهداری آب

مخزن کامپوزیت برای ذخیره آب در دسترس هستند. این مخازن باید با یک پوشش غذایی در سطح داخلی خود ساخته شوند. این پوشش قبل از عرضه مخازن برای فروش خشک می شود. یکی از مزایای مخزن کامپوزیت این است که بسیار سفت است. این بدان معنی است که دیواره های مخزن کامپوزیت می توانند نسبتاً نازک باشند تا فشار آب را مدیریت کنند. با این حال، نقطه ضعف این ماده بسیار سفت و سخت این است که می تواند ماهیت شکننده داشته باشد، مستعد ترک خوردن و نشتی است.

اکثر مخزن کامپوزیت دارای رزین هستند که با کاتالیزور یا سخت کننده به همراه الیاف شیشه (تقویت کننده) که توسط اپراتور روی قالب اسپری می شود، مخلوط می شود. این فرآیند به مهارت فرد بستگی دارد. در نتیجه، این فرآیند می تواند منجر به تغییر در مخزن شود. مخزن کامپوزیت نسبت به انواع دیگر مخازن اجازه ورود نور بیشتری را می دهند که باعث رشد جلبک می شود. برای جلوگیری از این امر، مخازن باید با یک پوشش سیاه در داخل مهر و موم شوند یا از بیرون رنگ آمیزی شوند. برخی از مخازن با رنگدانه کافی برای جلوگیری از بروز این مشکل تولید می شوند.

مراحل اجرای مخزن کامپوزیت مکعبی:

 اجرای فونداسیون بتنی

 اجرای فریم بر روی فونداسیون

 مونتاژ و اجرای پنل های مخزن کامپوزیت

 اجرای ساپورتهای داخلی مخزن مکعبی

 اجرای ساپورتهای بیرونی مخزن

 نصب فیتینگ های مخزن

 نصب نردبان دسترسی

فرق مخزن کامپوزیت با پلی اتیلن

مخازن آب یا مواد ، در اشکال و اندازه های مختلف ساخته می شوند. هر ماده ای که در ساخت چنین مخازن به کار رفته است ، خصوصیت، مزیت و ضعف های منحصر به فرد خود را دارد که  بر اساس نیازهای فردی شما باید تعیین گردد که چه نوع منبع آب مناسب شماست.

مخزن کامپوزیت و پلی اتیلن دو ماده بسیار رایج هستند که برای ساخت مخازن آب مورد استفاده قرار می گیرند.

مخزن کامپوزیت، به عنوان ماده ای با دوام و همه کاره است ولی  نسبت به پلی اتیلن، قیمت بالایی دارد.

شرکت هلدینگ صنایع برتر تولید کننده با کیفیت ترین مخازن  و استفاده از بهترین متریال در ساخت این مخازن، شما کارفرمایان محترم را در اجرای پروژه ها، از صفر تا صد مشاوره و راهنمایی خواهد کرد.

روش تعمیر مخزن کامپوزیت

بهترین روش تعمیر و تقویت مخزن کامپوزیت آب به کمک سازه های کامپوزیت پلیمری به صورت استوانه هستند. فشارهای هیدرواستاتیک ناشی ازسیالات، تنش های حلقوی را ایجاد می‌کند که به دیواره جانبی این گونه سازه ها وارد میشود. مقدار این تنش ها در پایه مخزن کامپوزیت حداکثر است که با افزایش ارتفاع، کاهش می ‌یابد. خوردگی سبب کاهش ضخامت دیواره مخزن کامپوزیت می ‌شود. این امر سبب افزایش تنش های محیطی می شود و باید هرچه سریعتر اقدامات مربوط به تعمیر و تقویت مخزن کامپوزیت آب و فاضلاب انجام شود.

معایب مخزن فایبرگلاس

آسیب دیدگی مخزن کامپوزیت بهنگام ضربه خوردن با اجسام نوک تیز

عدم دقت کافی در طراحی مخزن ذخیره آب در هنگام دفن در زیر زمین

ناکافی بودن مواد اولیه لازم در تولید مخزن کامپوزیت مخصوصا رزین ها و پلی استر

ضعف مواد در ساخت مصالح در صورت سرد بودن محیط کارگاه و یا کارخانه

ترک خوردن و وجود مشکل خراب شدگی در اثر تابش مستقیم خورشید

ضرورت به سرمایه گذاری بسیار سنگین در صورت نیاز به تولید مخازن smc

قیمت بالای مخزن کامپوزیت نسبت به مخزن پلی اتیلنی مکعبی و مخزن فلزی و گالوانیزه

قیمت مخزن کامپوزیت و عوامل تاثیرگذار برآن:

1. مقدار حجمی که دارد  دارای قیمت های متفاوت می باشد.

2. جهت نگهداری چه نوع سیال و در چه حرارتی مورد استفاده قرار می گیرد، دارای تنوع قیمتی می باشد.

3. با توجه به نوع الیاف و رزینی که جهت ساخت استفاده می گردد، تعیین می شود.

بطورکلی قیمت مخزن کامپوزیت نسبت به مخازن پلی اتیلن و مخزن گالوانیزه بالاتر می باشد. این بالاتر بودن قیمت بدون دلیل هم نیست. جدای از حجم مخزن کامپوزیت، مقاومت محیطی و شیمیایی مخزن کامپوزیت نسبت به پلی اتیلن و انواع فلز ، بسیار بیشتر است.

محاسبه قیمت مخزن کامپوزیت با توجه به عوامل و فاکتورهای مختلف انجام می گیرد. عواملی مانند هزینه های طراحی، هزینه مواد اولیه، روش تولید، هزینه های نیروی انسانی و هزینه های سربار از جمله این عوامل محسوب می شوند. علاوه بر مواردی که اشاره شد ، محل اجرا یا ساخت مخازن در مواردی که تانکر با کاربری خاص ساخته می شود و یا به دلیل حجم بالا قابلیت جابجایی ندارد، می تواند در قیمت نهایی محصول تاثیرگذار باشد.

پیچ و مهره

پیچ و مهره و سایر اتصالات که پنل های ساخته شده را در کنار یکدیگر نگه می دارند ساخته شده از جنس فولاد و یا گالوانیزه گرم می باشند. این بدان معنا است که در برابر خوردگی به اندازه کافی مقاوم هستند. پیچ و مهره داخل و سقف مخزن  از جنس استیل ۳۰۴ می باشد.

ساپورت پنل های مخزن کامپوزیت

پنل ها باید توسط سازه فلزی از داخل یا بیرون مخزن کامپوزیت ساپورت شوند. برای داخل مخزن کامپوزیت می توان از استیل ۳۰۴ و یا گالوانیزه گرم و یا میل مهار استفاده کرد، اما برای خارج مخزن کامپوزیت باید از مقاطع فولادی چهارگوش یا نبشی فولادی با پوشش گالوانیزه گرم استفاده کرد.

درزگیر

درز گیر از جنس پی وی سی فشرده و غیر سمی می باشد که برای آب بندی مخزن کامپوزیت از داخل و بین پنل ها قرارمی گیرد.

نردبان

نصب نردبان برای مخزن کامپوزیت با ارتفاع  بیش از ۱٫۵ متر الزامی است. نردبان از جنس فولادی با پوشش گالوانیزه گرم می باشد.

ساخت و تولید مخزن کامپوزیت مدولار (ماژولار)

شکل، کاربرد و شرایط خاص هر خریدار و پروژه در تعیین مدل و نوع ساخت مخزن کامپوزیت تاثیرگذار خواهد بود. برای مثال مخازن مدولار SMC به طور معمول توسط قالب گیری ورق های SMC در محل کارخانه تولید می شوند. مخازن FRP و مخازن GRP اگر به شکل استوانه باشند معمولا با روش رشته پیچی تولید می شود. باید توجه داشت که نوع رزین استفاده شده در این گونه مخازن نیز می تواند در انتخاب روش تولید موثر باشد.

مخازنی که در محل و مخازن با شکل هندسی پیچیده عمدتا با روش های لایه گذاری دستی صورت می گیرد که نیاز به مهارت و دقت بالا برای ساخت دارد. در ابتدا محاسبات هر مخزن بر اساس کارایی مورد نیاز صورت می گیرد و پس از تعیین دقیق نوع الیاف و تعداد لایه های مورد نیاز نقشه های مربوط به ساخت مخزن تهیه می شود و توسط نیروی کار ماهر اقدام به ساخت مخزن صورت می گیرد.

همواره روی مخازن کامپوزیتی و البته شاید هر نوع مخزنی یک آدم رو تعبیه می شود تا بازرسی درون آن براحتی انجام گیرد . برای پوشاندن روی این منهول حتما می بایست از دریچه یا درب منهول استفاده نمود .

برای افزایش سرعت، کیفیت و بازدهی بیشتر ساخت قطعات ماژولار مخزن در کارخانه صورت گرفته و سپس نصب و مونتاژ مخزن در محل پروژه انجام میشود. به دلیل فراهم بودن تمامی امکانات و محل کار مناسب در کارخانه تولید کننده بازدهی کاری بهتری خواهد داشت و قطعات پیش ساخته برای مخزن کامپوزیت مدولار با هزینه کمتر و کیفیت بالاتر تولید می گردد. در نهایت این این قطعات به محل انجام پروژه منتقل شده و پس از سر هم شدن و مونتاژ توسط افراد آموزش دیده تحویل می گردند.

مخزن GRP | مخزن جی آر پی

پلاستیک های تقویت شده با الیاف شیشه ( GRP یا فایبرگلاس) در حقیقت یک ماتریس پلیمری تقویت شده با الیاف شیشه ویژه است. امروزه در ساخت مخزن آب شرب با عنوان مخزن GRP یا مخزن آب شرب جی آر پی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

GRP یا کامپوزیت فایبرگلاس یک ماده با قیمت مناسب، سبک وزن، بسیار قوی و مستحکم است که می تواند با روش های شکل دهی به هر شکلی در آید و به این دلایل است که روزانه بسیاری از مخازن آب شرب قدیمی با مخزن GRP جایگزین می شود.

مخازن آب مکعبی ماژولار کامپوزیت GRP ( مخزن جی ار پی ) ارایه شده توسط شرکت هلدینگ برتر،  امکان استفاده ازحداکثر فضای ممکن را در فضاهای مسقف که دارای ستون یا ستونهای متعددی می باشد را فراهم میکند.

مخزن کامپوزیت FRP | مخزن اف آر پی

مخزن FRP ( اف آر پی ) یک نوع ماده کامپوزیتی متشکل از الیاف تقویتی است که به وسیله یک ماتریس از جنس پلیمر احاطه شده است. کاربرد مخازن Frp در صنایع مختلف جهت نگهداری انواع مایعات از جمله اسید و انواع مواد شیمیایی استفاده میباشد. مخزن کامپوزیتی FRP عمدتا برای ذخیره سازی سیالات خورنده شیمیایی در صنایع مورد استفاده قرار میگرد. تفاوت اصلی این نوع مخزن با سایر مخزن های کامپوزیتی استفاده از رزین های خاص با مقاومت شیمیایی بسیار بالا است.

کاربردهای مخزن FRP

این مخازن در صنعت تصفیه آب جهت ساخت مخزن سختی گیر زرینی ، مخزن فیلتر شنی و مخزن فیلتر کربن مورد استفاده قرار می گیرد. مخازن اف آر پی به دلیل عدم زنگ زدگی و خوردگی و عدم نشت آب جایگزین مخازن فلزی شده اند.

از مخزن های FRP در صنعت تصفیه آب در ابعاد بزرگ استفاده می کنند که به منظور ذخیره آب در این مخازن و سپس انجام مراحل تصفیه کاربرد دارد. این مخازن FRP یا  از دو لایه ساخته شده اند. لایه درونی از جنس پلی اتیلن می باشد و در مقابل عوامل خورنده و املاحی که ممکن است به مخزن آسیب برسانند مقاوم می باشد.

لایه دوم یا لایه بیرونی از جنس نانو کربن یا الیاف شیشه ای می باشد که باعث استحکام بالای این مخازن در مقابل فشار و تغییرات آب و هوا میشود. در نتیجه طول عمر این مخزن تا چندین برابر نسبت به مخازن فلزی که در گذشته استفاده می شد، افزایش می یابد.

مخزن FRP کاربردهای مختلفی در صنعت تصفیه آب دارند. از مهم ترین کاربردهای این مخزن می توان به استفاده در سپتیک تانک، مخزن نگهداری مایعات روی سطح زمین و به عنوان مخزن نگهداری آب اشاره کرد. بزرگترین مخزن قابل ساخت توسط پنلها حجم 6000 مترمکعب می باشد که برای اولین بار در پروژه تامین آب سنگ آهن گلگهر تولید و مونتاژ شد.

مخازن کامپوزیتی تحت فشار

ماده ترکیبی کامپوزیت به سبب تحمل بالا در برابر عوامل شیمیایی، اشعه ماورالبنفش ، خوردگی و … مقاومت مکانیکی بالا یکی از مناسب ترین مخازن جهت نگهداری و ذخیره سازی انواع گازها و مواد اسیدی و بازی می باشد. کامپوزیت در واقع مناسبترین مخازن جهت ساخت مخازن تحت فشار می باشد. سیلندرهای فشار بالا COPV که مخفف overwrapped می باشند و مخازن تحت فشار (Steelhead) مخازن کامپوزیتی بسیار سبک جهت نگهداری انواع گاز فشرده و سوختهای دارای فشار بالا می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه https://holding-bartar.com مراجعه نمایید.

فیلترشنی...
ما را در سایت فیلترشنی دنبال می کنید

برچسب : مخزن کامپوزیت هلدینگ صنایع برتر _ مخزن کامپوزیت _ هلدینگ صنایع برتر _ قیمت مخزن کامپوزیت _ فروش مخزن کامپوزیت, نویسنده : هلدینگ صنایع برتر sandfilter1 بازدید : 123 تاريخ : شنبه 14 اسفند 1400 ساعت: 14:40